RRETH NESH

Renelual Tahiri Petrol

Mirësevini në kompaninë tonë

RT PETROL është kompani e cila merret me shitjen e derivative te naftës me shumic dhe pakic. RT PETROL gjithashtu merret me transportin e naftës në tërë teritorin e Kosovës.
Synimi I RT PETROL është që të ket zgjërim stabil dhe të rritë numrin e punonjësve në Kosovë.
Cilësia, besnikria, sinqeriteti dhe mardhënja cilësore dhe korrekte me konsumatorët janë vlerat e RT PETROL.
RT PETROL posedon RT Market dhe RT Restaurant ku ofron shërbime të kualitetit të lart dhe ushqim cilësor me traditë Prizreni.
Stafi professional me provoj vendore dhe ndërkomtare do të mundohet të sjell zgjerim stabil të kompanis në vend dhe rajon.