Ofrojm shitjen e derivative të naftës dhe benzinës me shumic dhe pakic në tërë teritorin e Kosovës. Pika e karburantit gjendet në Prishtinë (Cagllavic) ku ofron shitjen e EURODIESEL 10PPM, SUPER 95 dhe EUROSUPER 100 me cilësin më të lartë në treg. Cilësia, mikëpritja dhe sinqeriti ndaj kienteve janë vlerat e kompanis tonë.