“ Cilësia është e para”

Renelual Tahiri Petrol

Mirësevini në kompaninë tonë

"RT PETROL"

RT PETROL është kompani e cila merret me shitjen e derivative te naftës me shumic dhe pakic. RT PETROL gjithashtu merret me transportin e naftës në tërë teritorin e Kosovës. Synimi I RT PETROL është që të ket zgjërim stabil dhe të rritë numrin e punonjësve në Kosovë.
Cilësia, besnikria, sinqeriteti dhe mardhënja cilësore dhe korrekte me konsumatorët janë vlerat e RT PETROL...

lexo më shumë

GALLERIA