“ Ne e ndërtojmë të ardhmen”

Renelual Tahiri

Mirësevini në kompaninë tonë

N.P.N "RENELUAL TAHIRI" Sh.p.k

Kompania është themeluar në fillim të vitit 1979 në fshatin Zhur KK Prizren gjersa reparti i prodhimit ishte në fshatin Shkozë si dyqan i pamvarur zejtar. Gjatë periudhës së viteve 1979-2013 janë bërë shumë ndryshime pozitive në avansimin dhe zhvillimin e kompanisë duke shtuar kapacitetet njerzore dhe teknike. Aktivitetin kompania tash e zhvillon në këto vende: Shkozë,Prizren dhe Prishtinë...

lexo më shumë

CERTIFIKATAT

GALLERIA