Aktivitetet

Gurthyesi

Gurthyesi- Posedojm gurthyesin në Fshatin Zhur ku bën thyerjen e gurit ne shumë fraksione dhe me një kapacitet 100m3/h. Gjithashtu në fshatin Shkozë ka dy gurthyes me kapacitet 160 m3/h. Bëjmë shitjen dhe transportin e zhavorit të gjitha fraksioneve për rrugë, beton, asfallt në Kosovë.

Seperacioni

Seperacioni- RT company ka seperacionin në të cilin bën ndarjen dhe larjen e zhavorit në disa fraksione.

Betonaret

Betonaret-Ndër aktivitet e kompanis tonë janë prodhimi I Betonit me standard Europiane I të gjitha llojeve duke filluar nga C 12/15, C 15/20, C 20/25, C 25/30, C 30/37, C 35/45, C 40/50, C 45/55, C 50/60 me adetive speciale. Në Prizren gjenden 2 baza të prodhimit të betonin dhe një bazë betoni në Prishtinë. Ofrojmë beton në tërë teritorin e Kosovës.

Baza Asfalltit

Baza Asfalltit- Kompania jonë bën shtrimin e rrugëve me asfallt, gjithashtu bëjëm shtrimin e asfalltit në pompa të derivative dhe parkingjeve. Posedojm bazën e asfalltit AMMAN viti prodhimit 2011 me kapacitet 220 m3/h, gjithashtu posedojm aparaturen e cila lejon të prodhojm asfallt special me fibra.

Fabrika e Kubëzave

Fabrika e Kubzave- kompania jonë prodhon kubzat më unike dhe me kulatitative në treg. Posedojm fabrikën e re të vitit 2014. Rregullojmë rrugë, oborre, parkingje me kubza. Gjithashtu bëjmë transportin e kubzave në tërë territorin e Kosovës.

Fabrika e Bllokave dhe Ansorëve

Fabrika e Bllokave dhe Ansorëve- bëjm prodhimin e bllokave dhe elementeve tjera të betonit si blloka, ansorë, oxhak. Bëjmë dhe transportin e tyre në gjithë territorin e Kosovës.