+381 (0) 29 242 723 info@renelualtahiri.com

" Cilësi, Besnikëri dhe Lidership"

Produktet

RT1 - Forma Tullë

10 x 20 x 6 cm / 10 x 20 x 8 cm

RT1 - Forma S

23 x 11 x 6 cm

RT3 - Forma Katrore

20 x 20 x 6 cm

RT4 - Forma Gjashtkëndësh

20 x 20 x 8 cm

RT5 - Forma Katrore

30 x 30 x 6 cm

RT6 - Forma Katrore

40 x 40 x 6 cm

RT7 - Forma I

20 x 16.5 x 6 cm / 20 x 16.5 x 8 cm

RT8 - Forma Lule Trëndafil

19.5 x 23.5 x 6 cm

RT9 - Forma Lule e vogël

19.5 x 17 x 6 cm

RT10 - Forma Katrore

16 x 16 x 6 cm

RT11 - Forma Katërkëdore

16 x 24 x 6 cm

RT12 - Forma Romb

33 x 19.6 x 6 cm

RT13 - Forma Palma

24 x 16 x 6 cm

RT14 - Forma Sinus

22.5 x 19 x 6 cm

RT15 - Forma Parkingu

40 x 60 x 10 cm

Blloka

25 x 40 cm / 20 x 40 cm / 15 x 40 cm /12 x 40 cm / 9 x 43 cm

Vazo Lulesh

22 x 40 cm

Rreth Peme

Fi 45 cm / Fi 63 cm

Anësorët

15 x 25x 100 cm / 18x24x80 cm / 10x25x100 cm / 8x20x80 cm /5x25x100 cm

Oxhaku - 330x40 cm / 25 x 40 cm

Ujëmbledhës - 30 x 33 x 8 cm

RENELUAL TAHIRI

 • Rruga e Jonit 92/2 Prizren

 • +381 (0) 29 242 723
  +381 (0) 29 233 093

 • +377 (0) 44 113 194
  +377 (0) 44 131 294

 • www.renelualtahiri.com

KATALOG RENELUAL TAHIRI

KONTAKT RT PETROL

 • Prishtinë-Çagllavicë, Kosovë

 • +381 (0) 29 242 723
  +381 (0) 29 233 093

RENELUAL TAHIRI LOKACION

Copyright © 2014 | Renelual Tahiri | By ESengineering
Back to Top